Časté otázky

Aktuálně sídlíme ve více než 90 provozovnách po celé ČR. Jejich seznam i s mapou, adresou, telefonním kontaktem a provozní dobou naleznete na Naše řeznictví.

Tuto možnost zatím nenabízíme, nicméně si na Naše řeznictví můžete najít telefonický kontakt na Vaší nejbližší prodejnu, provést objednávku, my Vám zboží nejen zajistíme, ale i připravíme k odběru na prodejně bez delšího čekání na jeho přípravu.

Ano, všechny naše prodejny jsou vybaveny na příjem bankovních karet. Přijímáme papírové i elektronické stravenky Sodexo Gastro, Assistence, Bonus, Dárkový – Eden Red Service, Ticket Restaurant --- Cheque Dejeuner, Šek servis --- Naše stravenka.

Zákazník se může stát členem věrnostního programu RABBIŤÁK dvěma způsoby:

Karta do peněženky:

Karta do mobilu:

  • Zákazník si vytvoří virtuální kartu prostřednictvím jednoduché registrace online.
  • Po registraci si uloží QR kód do telefonu, místo fyzické kartičky.

Díky členství ve věrnostním programu získáte mnoho výhod:

  • Body za každý nákup, které Vám ušetří peníze při dalším nákupu
  • Pravidelné týdenní akční nabídky, díky kterým budete vždy vědět, co výhodně nakoupit
  • Narozeninový dárek zdarma (pokud nám sdělíte své datum narození)
  • QR kód do telefonu pro snadný a rychlý přístup ke svému účtu kdykoliv
  • Přístup k účtenkám a historii nákupů

VÍCE INFORMACÍ

Na každé z našich prodejen můžete zakoupit nebo si objednat dárkový poukaz v hodnotě 100, 200, 300 nebo 500 Kč. Dárkový poukaz má úhlednou podobu dárku a uděláte s ním radost prakticky každému.

Veškerý kuřecí sortiment je z českých chovů. Díky perfektní dosledovatelnosti a projektu „České kuřecí“, si může zákazník u kteréhokoli našeho výrobku ověřit jeho původ, místo, den zpracování a informace o výrobci krmiv. Ověření je možné načtením 2D kódu z obalu produktu, zadáním výrobní šarže nebo v případě nebaleného zboží načtením kódu z „plakátu“ umístěného na naší prodejně.

Prodejny jsou denně zaváženy čerstvým masem, a proto by tyto případy měly být zcela ojedinělé. Nejspíše se jedná o problém porušení teplotního řetězce, který mohl vzniknout i při transportu z prodejny. Vždy je nejlepší se vrátit s účtenkou do obchodu a spolu s vedoucí/m obchodu určitě situaci vyřešíme k oboustranné spokojenosti.

Selské kuře je specifické plemeno brojleru, který přivedli do českých chovů. Je náročnější na dobu výkrmu – více než 52 dní, má nažloutlou barvu a dosahuje i vyšších vah. Největší rozdíl by měl zákazník poznat při jeho chuti. Má vyzrálou, měkkou strukturu masa, kterou nejeden labužník ocení. Zatím se jedná o mimořádnou nabídku cca v jednom týdnu z měsíce.

RABBIT Kasejovice jsou jediným českým zpracovatelským podnikem v ČR zaměřující se na produkci králičího masa. Vozíme živé králíky z českých, slovenských, minimálně maďarských a polských chovů. Navyšujeme podíl chovů českých i díky farmě RABBIT Kokořov, která vznikla v roce 2017 a zásobuje naší maloobchodní síť.

Vepřovým a hovězím masem zásobuje řeznictví RABBIT provoz Jatky Český Brod v Čechách a Skaličan Česká Skalice na Moravě. Jedná se o členy skupiny RABBIT p. Jandejska. Nakupují hlavně česká zvířata, maso je tak českého původu. Krajně se o vybraného druhu, dílu masa, při zvýšené poptávce může objevit původ z jiné evropské země, např. Německo. Absolutní většina masa je ale českého původu, tedy českého chovu i české porážky.

Naše zpracovatelské podniky jsou pod neustálým veterinárním dohledem. Podobně tak jsou pod dozorem i chovy. Do výroby se tak nemůže dostat nemocný kus. Využíváme moderní technologie chlazení, zpracovatelských strojů a zejména u drůbežího masa minimalizujeme lidský zásah. Tím dosahujeme nejvyšších bezpečnostních a hygienických standardů, které potvrzují i pravidelné certifikované audity výroben i přepadové audity našich hlavních odběratelů.

Jsme firma působící na trhu 30 let a za tu dobu jsme se ani jednou nezpozdili s výplatou mezd. Veškeré výdělky jsou navíc oficiální a dosahují v posledních letech výrazného růstu. Vedle toho nabízíme i benefity v podobě poukázek na odběr zboží, nebo zvýhodněný odběr zboží, flexibilní rozvržení pracovní doby, minimální zátěž o víkendovém provozu a dále. Zaměstnancům se snažíme v první řadě připravit podmínky pro jejich práci, zaškolovat je a naslouchat jim. Nabídku volných pozic naleznete na řeznictví Rabbit - volná místa.