Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky

Ostatní drůbež

Kachničku nejen v neděli

U chlazeného kachního masa se snažíme zajistit český původ suroviny a případně nabízíme i mraženou variantu kachen celých, prsou nebo čtvrtek/stehen. Výrobek vykouzlí na pekáči úsměv na rtech nejednomu zákazníkovi.

Krůtí - Specialita v širokém sortimentu

Krůtí maso doplňuje českou drůbež nabízenou naším zákazníkům. Pečlivě vybraní dodavatelé nám pomáhají nabídnout téměř kompletní sortiment krůtích dílů a minimální délkou cesty z výroby až do pultu.

Co z našeho kachního připravíte?

Ostatní drůbež

Roláda

Na roládu využijete prsní řízky. 

Naše tipy: Po naplnění prsou nádivkou je dobré opéct jej rychle na pánvi, aby se stáhlo a nádivka v něm po celou dobu pečení zůstala.

Steak

Ideální pro steak jsou krůtí prsa.

Naše tipy: Krůtí maso bývá sušší a z toho důvodu je lepší ho nechat několik hodin marinovat v oleji, než se rozhodnete jej osmažit.  

Polévka - kaldoun

Kachní nebo husí (případně kuřecí) vnitřnosti, jako například žaludky

Naše tipy: Pro větší výraznost polévky doporučujeme přidat kosti či celou kostru. 

 

Pečení

Zajisté si na pečenou kachnu můžete koupit celou kachnu, ale také si můžete koupit pouze kachní stehna.

Pomazánka - Kachní rillettes

Určitě doporučíme koupit kachní stehna

Naše tipy: Pokud Vám zůstane neochucený rilletes doma, můžete ho dát do zavařovací sklenice. Po zalití sádlem Vám vydrží v lednici po dlouhý čas.

Seznam ocenění a certifikovaných výrobků Klasa