Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky

Kuřecí maso

100% české kuřecí maso

Nabízené kuřecí maso pochází ze 100 % z vlastních moderních výrobních závodů. Kuřata byla odchována výhradně v ČR, svezena pomocí bezklecové technologie.

Veškerá produkce je pod přísným dohledem řízení kvality, prostupující celý výrobní proces od jednodenního kuřete až po výrobu, distribuci a prodej.

Jsme zpracovatel s nejvyšším zastoupením kuřat pocházejících z vlastích chovů, disponujeme nejkratším logistickým řetězcem svozu živých kuřat v ČR.

Kuřecí maso prodávané na našich prodejnách je nabízeno zákazníkům do 30 hodin od zpracování, je tak zaručena jedinečná čerstvost a kvalita.

V čem jsou naše kuřata jiná

  • 100 % Český původ
  • Kontrola výroby  z pole až na talíř
  • Výroba pomocí nejmodernějších technologií a  nejpřísnějších standardů
  • Zdravá a bezpečná potravina
  • Férová cena

Co z našeho kuřete připravíte?

Kuřecí maso

Kuřecí vývar

Bude se Vám hodit kuřecí hřbet, krk, srdce, žaludek i játra.

Naše tipy: Pokud koupíte celé kuře tak se Vám veškeré odřezky budou do vývaru také hodit. A pro ještě zvýraznění chuti doporučujeme kosti předem opéct v troubě. 

Grilování

Vhodné jsou kuřecí křídla, prsastehna.

Naše tipy: Maso na gril nenaklepávejte a vyndejte ho včas z lednice, aby při grilování mělo pokojovou teplotu. 

Smažení

Pro smažení volte kuřecí prsa.

Naše tipy: Naložte před obalováním maso do podmáslí - způsobí to křehkost masa a především bude maso šťavnatější. 

Kuřecí nudličky

Můžete použít kuřecí prsa, nebo vykostěná kuřecí stehna bez kůže.

Naše tipy: Nezapomeňte při krájení nudliček všechny nakrájet na stejnou velikost. Stejně tak je důležité krájet nudličky kolmo ke svalovým vláknům. 

Pečené kuře

Seženete u nás celé kuře, ale také kuřecí zadní čtvrtku a nebo stehno s kostí.

Naše tipy: Doporučujeme při pečení použít vepřové sádlo. Sádlem potřete celé maso a trochu ho můžete vložit i do břišní dutiny. Tento trik Vám zaručí šťavnaté pečené kuře.

Seznam ocenění a certifikovaných výrobků Klasa