Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky

Hovězí maso

Kvalita a čerstvost hlavním cílem

Naši dodavatelé jsou partnery v holdingu RABBIT, zpracovávají skot z vlastních a dalších českých chovů. Výroby jsou pod neustálým veterinárním dohledem, čímž zajišťují bezpečnou a zdravou potravinu, která míří přímou cestou do řeznictví RABBIT.

V čem je naše hovězí jiné

  • Z většiny min. 90% ČESKÝ původ
  • Kontrola výroby  z pole až na talíř
  • Výroba pomocí nejmodernějších technologií a  nejpřísnějších standardů
  • Zdravá a bezpečná potravina
  • Férová cena

Co z našeho hovězího připravíte?

Hovězí maso

Hovězí vývar

Na polévku je nejlepší přední kližka nebo žebra.

Naše tipy: Zeptejte se u nás přímo na samotné kosti, zvýší to sílu chuti. Pokud vyvaříte žebra na polévku, tak je pak můžete z vývaru vyndat, neobírat z nich maso do vývaru, ale dát si ho s chlebem a s křenem.

Pravý guláš

Požadujte kvalitní přední maso bez kosti nebo kližku, která je pro svoji šlachovitou strukturu nejžádanější partií předního masa.

Naše tipy: Maso dejte ve stejném poměru jako cibuli a tedy 1:1.

Grilování

Vhodný je nízký roštěnec nebo svíčková.

Naše tipy: Maso na gril nenaklepávejte a vyndejte ho včas z lednice, aby při grilování mělo pokojovou teplotu.

Burger

Na burger doporučujeme jemně mleté maso z hovězího pupku, vhodné je také přední například krk, nebo plec.

Naše tipy: Je dobré si maso namlít doma až před grilováním. Také je žádoucí kuličku mletého masa promasírovat a nechat chvilku odležet.