Grilovací sezóna
Pochutnejte si na grilovaných českých chuťovkách z RABBITU
Teplé dny i večery jsou tady a my jsme si pro Vás připravili výčet produktů, které úplně pobízejí na nástup ke grilu a ohni. Není vše jen o našem českém kuřecím mase, ale i vepřovém, hovězím, klobáskám nebo špekáčkům. Navíc oceníte i vybraný sortiment koření a marinád, kde si určitě vybere a pochutná každý!
Kuřecí maso
Co na gril? Většina ocení kuřecí maso. Dospělí si pochutnají na steaku z libového prsního řízku nebo prorostlého stehenního řízku, pro fanšmekry i s kůží, kterou ogrilujete do křupava. Děti zaujmou i malé kuřecí prsní filetky nebo spodní stehýnka. Jako mňamku to plena můžete poslat i kuřecí křídla nebo horní stehna. Kuřecí nejen že neobsahuje tolik vody, ale dá se i nejrychleji udělat a rychle si pochutnat.
Vepřové maso
O pořádně vepřové steaky se u nás starají řezníci z České Skalice a Českého Brodu. Tradiční variantou je mírně prorostlá vepřová krkovice ať s kostí nebo bez nebo libové pečeně (kotlety) s kostí i bez. Někdo si dokonce na grilu rád udělá i vepřový bok nebo plochá vepřová žebírka.
Na vámi vybrané maso navíc nabízíme i vybrané koření a marinády. Nejoblíbenější variantou na kuřecí a vepřové maso je Zlaté kuře a dále i marinády od Avokáda.
Klobásky na gril i oheň
Chcete, aby vaše klobásky na grilu někdo ocenil? Nejoblíbenější je štýrská s šunkovou chutí a 95% masa vhodné i pro děti. Nebojte se ani Osecké klobásy se sýrem s přísadou zeleniny a sýru. Oblíbenou je i klobása s medvědím česnekem.
Nebo rádi pálivější a pikantnější? Pro tuto sezónu máme jemně pikantní úzkou víkendovou klobásu k tepelné úpravě. Zdali chcete v ústech ještě trochu přitopit, vyzkoušejte Klobásu Pikant nebo Chilli klobásu.
Odměnou pro všechny jsou naše špekáčky. Tradiční vepřové vázané dostanou na ohni krásnou opečenou barvu. A pro ty největší kulináře nabízíme i vepřové špekáčky s chilli!
A na závěr, pokud potřebujete zahnat i žízeň, nakoupíte u nás nealkoholické nápoje Mattoni i kvalitní vína z Českého vinařství.